FAQ

Wanneer is de winkel open?

Onze winkels zijn van maandag t.e.m. zaterdag open van 10.00 uur tot  18.30 uur. Op zondag en feestdagen zijn wij open van 13.30 uur tot 18.30 uur. Wij zijn op dinsdag gesloten.

Kan ik iemand bereiken in het weekend?

Onze kantooruren zijn afwijkend van de openingsuren van de winkels. Je kan ons dagelijks bereiken van maandag t.e.m. vrijdag tussen 8.00 uur en 18.30 uur. In het weekend is dit niet mogelijk.

Wat is jullie adres?

Je kan ons vinden in: Stationsstraat 233, 8540 Deerlijk en Geallieerdenlaan 270, 7700 Moeskroen

Kan je een papieren catalogus opsturen?

BE-Okay heeft geen papieren catalogus, wij kunnen dus geen catalogus opsturen. Meerdere keren per jaar komt er wel een digitale folder uit met bepaalde acties of trends.

Hoe kan ik betalen?

In de winkels kan je betalen met cash, Mastercard, VISA, Bancontact, ecocheques (op geselecteerde artikelen), consumptiecheques of een cadeaubon.

Kan ik betalen met ecocheques?

Je kan betalen met ecocheques in de winkels op geselecteerde ecologische producten.

Kan ik betalen met consumptiecheques?

Ja, je kan betalen met zowel papieren als elektronische consumptiecheques.

Is de winkel rolstoelvriendelijk?

Onze winkels zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij bieden rolstoelen aan bij de kassa voor klanten die extra comfort wensen tijdens het winkelen. Verder zijn er ruime gangpaden, aangepaste toiletten en speciale zitgelegenheden. Maak daarnaast ook gebruik van onze liftfaciliteiten om moeiteloos tussen de verschillende niveaus van onze winkel te reizen. Of je nu rolstoelgebruiker bent, ouders met kinderwagens of gewoon op zoek bent naar extra gemak.

Mag ik mijn hond meenemen?

Omwille van hygiënische redenen zijn honden niet toegelaten in de winkel. Enkel kleine honden die in een hondentas zitten mogen binnen. 

Laat je inspireren


Collectie

Promoties

Contact

Niet gevonden wat je zocht?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

© BE-Okay 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy | Cookiebeleid