Najaar

De dagen worden steeds korter. Hoog tijd om je woning winterproof te maken en je interieur een update te geven met nieuwe verlichting, tapijten en cosy accessoires.

In de kijker

Nu we weer meer binnen tijd zullen doorbrengen is het belangrijk dat je je thuis op je gemak voelt. Ontdek tips en tricks om je ruimte te transformeren en te laten stralen, ongeacht de grootte.

Gratis decoratie

Geniet nu van onze extra actie ‘gratis decoratie’ bovenop onze scherpe prijzen! Bij een aankoop van min. 500 euro krijg je een waardebon in functie van jouw aankoop om bijhorende decoratie aan te kopen. Actie geldig van 13 oktober t.e.m. 31 december 2023. Zie voorwaarden in de winkel.

Najaarsfolder

Terwijl de bladeren beginnen te vallen en de dagen korter worden, brengen we je een wereld van warmte, comfort en inspiratie voor je huis.

Blader door ons najaarsmagazine en laat je betoveren door de nieuwste trends in interieurdesign. Van gezellige herfstkleuren tot tijdloze decoraties, we hebben alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren tot een herfstparadijs.

Openingsuren

Op Allerheiligen, 1 november, zijn wij open vanaf 13.30 uur tot 18.30 uur. Op 11 november zijn onze winkels open vanaf 10 uur!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

© BE-Okay 2024 – Webdesign Media-Architect
Privacy | Cookiebeleid