VOORJAARSCAMPAGNE

Make it happen and shock everyone! Ontdek onze lentefavorieten van 2023 in onze digitale folder. Kom snel naar onze toonzaal en ontdek de nieuwste collecties. Dit seizoen mogen pasteltinten vooral niet ontbreken, ze zijn weer helemaal in! Niks is te gek, durf!

In de kijker

Als je van een eigenzinnig en heel persoonlijk interieur houdt, kies dan voor BE-Okay. Ons winkelconcept is een persoonlijke levenswijze, bruisend van vitaliteit met heel veel kleur en afwisseling.

Gratis decoratie

Bij aankoop van jouw meubelen ter waarde van min. 500 euro krijg je een waardebon in functie van je aankoop om de bijhorende decoratie, tapijten enz. aan te kopen. Actie niet cumuleerbaar met andere acties of toonzaalmodellen. Zie voorwaarden in de winkel.

Voorjaarsfolder

Wat is hip, hot en happening? Ieder seizoen staat in het teken van nieuwe woontrends in kleur, materiaal en stijl. BE-Okay volgt de trends op de voet en selecteert originele collecties.

Blader in onze digitale folder en ontdek de nieuwste trends van 2023 of kom langs in de winkel in Deerlijk of Moeskroen.

Openingsuren

Open op feestdagen

Op Pasen, Paasmaandag, Dag van de Arbeid, Hemelvaart, Pinksteren en Pinkstermaandag
zijn wij open vanaf 13.30 uur tot 18.30 uur.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en promoties? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

© BE-Okay 2023 – Webdesign Media-Architect
Privacy | Cookiebeleid